title=""

Geen eigen kampeermiddel maar toch kamperen op ´t Klumpke

Hebben jullie geen eigen tent, kampeerbus of ander kampeermiddel? Dat is geen probleem op ’t Klumpke. Jullie huren gewoon één van onze tenten of één van onze huisjes. Wij hebben tenten staan op éénoudervelden en op onze reguliere gezinsvelden en zijn in het hoogseizoen te huur per week, van zaterdag t/m zaterdag.

Huur een ingerichte tent (prijs voor 2018 nog onbekend)

Voor het seizoen van 2018 gaan wij nieuwe huurtenten aanschaffen. Wij zullen deze volledig ingericht aanbieden voor een gezellig en comfortabel vakantieverblijf. Jullie hoeven enkel jullie kleren en persoonlijke bezittingen in te pakken, jullie slaapzakken of beddengoed mee te nemen en 5 minuten na aankomst zijn jullie al volledig geinstalleerd. De huurprijs is mede afhankelijk van de soort tenten die wij gaan aanschaffen. Zodra daar meer over bekend is, plaatsen wij dit op onze website. Houd deze dus goed in de gaten. Zijn jullie geinteresseerd in het boeken van een ingerichte tent en willen jullie actief op de hoogte gehouden worden, stuur ons dan een mail.

Huur een saharatent (prijs voor 2018 nog onbekend)

Onze 'sahara' tent zorgt voor een sfeervolle vakantie voor hen met een kleiner budget. Met een doorsnede van 5 meter biedt onze saharatent voldoende ruimte. De tent is niet voorzien van slaapcabines of inventaris. Jullie kunnen dus met jullie eigen kampeerspullen de tent inrichten zoals jullie willen. Of dit nu voor 4 personen is met nog leefruimte in de tent, of gezellig hutjemutje met zijn achten. Met onze saharatent kunnen jullie alle kanten op. Voor het seizoen van 2018 zijn wij aan het kijken of wij meer exemplaren gaan aanschaffen. Zodra daar meer over bekend is, plaatsen wij dit op onze website. Houd deze dus goed in de gaten. Zijn jullie geinteresseerd in het boeken van een ingerichte tent en willen jullie actief op de hoogte gehouden worden, stuur ons dan een mail.

Huur een trekkershut (€ 40 per nacht excl.)

Aan het rondtrekken op de fiets of met de benenwagen? En jullie zoeken een eenvoudige overnachtingsplek voor een (paar) nacht(en)? Dan zijn jullie in onze trekkershut aan het goede adres. Een trekkershut is een eenvoudige en betaalbare accommodatie. Ze zijn spaarzaam ingericht en hebben daardoor hun hele eigen charme. Jullie eigen tiny house van ongeveer 3 bij 3 meter.

In de hut vinden jullie twee stapelbedden, een tafeltje en een eenvoudige kookgelegenheid. Buiten de trekkershut kunnen jullie lekker zitten, eten en genieten op de picknickbank. Voor water en sanitair zijn jullie aangewezen op het sanitairgebouw.

 Reserveer een plek