title=""

 

Geen tent maar toch kamperen op ´t Klumpke

Hebben jullie geen eigen tent, kampeerbus of ander kampeermiddel? Dat is geen probleem op ’t Klumpke. Jullie huren gewoon één van onze tenten. Wij hebben tenten staan op éénoudervelden en op onze reguliere gezinsvelden. Onze huurtenten zijn in het hoogseizoen enkel te huur per week, van zaterdag t/m zaterdag.

 

Huur een tunneltent (€475,- per week)

Onze ruime tunneltenten zijn ingericht voor 4 personen en bieden een gezellig en comfortabel vakantieverblijf. De tenten zijn voorzien van 2 slaapcabines en bieden daarnaast nog voldoende ruimte om binnen en buiten te zitten. In de tent vinden jullie een klein keukentje, met tafelmodelkoelkast en een vierpitsgasstel, en is voorzien van de nodige keukeninventaris. Jullie hoeven enkel jullie kleren en persoonlijke bezittingen in te pakken, jullie dekbed en kussens mee te nemen in de auto en 5 minuten na aankomst zijn jullie al volledig geinstalleerd.

 

Huur een budgettent (€350,- per week)

Onze 'sahara' tenten zorgen voor een sfeervolle vakantie voor hen met een klein budget. Met een doorsnede van 5 meter bieden onze budgettenten voldoende ruimte. De tenten zijn niet voorzien van slaapcabines of inventaris. Jullie kunnen dus met jullie eigen kampeerspullen de tent inrichten zoals jullie willen. Of dit nu voor 4 personen is met nog leefruimte in de tent, of gezellig hutjemutje met zijn achten. Met onze budgettent kunnen jullie alle kanten op. 

 

Huur een trekkershut (€40,- per nacht)

Aan het rondtrekken op de fiets of met de benenwagen? En jullie zoeken een eenvoudige overnachtingsplek voor een (paar) nacht(en)? Dan zijn jullie in onze trekkershut aan het goede adres. Een trekkershut is een eenvoudige en betaalbare accommodatie. Ze zijn spaarzaam ingericht en hebben daardoor hun hele eigen charme. Jullie eigen tiny house van ongeveer 3 bij 3 meter.

In de hut vinden jullie twee stapelbedden, een tafeltje en een eenvoudige kookgelegenheid. Buiten de trekkershut kunnen jullie lekker zitten, eten en genieten op de picknickbank. Voor water en sanitair zijn jullie aangewezen op het sanitairgebouw, maar die is heel erg dichtbij!