Kindercamping Voor iedereen EÚnoudergezinnen
Reserveer nu
Aanbiedingen
Achterhoek Kamperen Treintje Zwembad
Sanitair Lekker ontspannen voor de caravan IJsvogel

De kop is er af...

Het seizoen is begonnen en de camping is weer open. We hebben genoten van een gezellig paasweekend. Nu de lente echt aanbreekt kunnen we de camping helemaal in de zomerstand zetten. Wat is het leven toch geweldig leuk als de zon schijnt!
Er zijn nieuwe ontwikkelingen op 'de Klump': Met name op het gebied van animatie en recreatie hopen wij dit jaar de verwachtingen van oude en nieuwe gasten te overtreffen: De klassiekers blijven gewoon, maar er zijn allerlei nieuwe activiteiten op en rond de camping en in onze prachtige omgeving. Kortom - redenen in overvloed om te boeken. WIj kijken naar u uit!
Hartelijke groet, namens het hele Klumpke team, 
Gijs en Liesbeth

Het is niet voor niets dat wij ieder jaar terugkomen

Als de kinderen het leuk hebben...

Uw kinderen zijn ongetwijfeld de voornaamste bepalende factor bij het uitkiezen van uw vakantiebestemming. Want laten we eerlijk zijn: Als uw kinderen het niet leuk hebben, dan kunt u uw eigen plezier ook vergeten. Maar u kunt nu stoppen met zoeken: U heeft de ideale vakantiebestemming gevonden: Welkom op Camping 't Klumpke!

Camping 't Klumpke is een camping voor iedereen, maar in de schoolvakanties een echte kindercamping: Kinderen zijn voor ons belangrijke gasten. Het is dan ook niet voor niets dat wij ons uiterste best doen om alle kinderen, groot en klein, optimaal te vermaken. We doen dat met ons prachtige terrein, ons zwembad en onze spel-, speel- en sportfaciliteiten, maar natuurlijk ook met onze uitgebreide en vrolijke animatie- en recreatieprogramma. Op een gemiddelde hoogseizoendag op Camping 't Klumpke staan er minimaal vijf activiteiten gepland, waaraan kinderen van alle leeftijden kunnen deelnemen. 
Ook voor 't maken van uitstapjes bent u bij ons aan het goede adres: naar een pretpark of naar een museum, lekker wandelen of kanovaren, naar een Duitsland of naar de dierentuin: Alles kan vanaf 't Klumpke! 

Ik zie mijn kinderen soms de hele dag niet

Eénoudergezinnen, tweeoudergezinnen, of zonder kinderen: Voor iedereen de goede plek!

Camping 't Klumpke is een echte gezinscamping, net als zoveel anderen. Maar wat onze camping uniek maakt is dat wij al een heel aantal jaar succesvol een aantal velden specifiek reserveren voor éénoudergezinnen. Op deze velden kunnen alleenstaande ouders met hun kinderen ongedwongen genieten van hun kampeervakantie, omgeven door andere alleenstaande ouders. Het voordeel?  Contacten worden hierdoor snel gelegd, hulp is indien nodig voor handen. Een ideale manier om alleen met uw kinderen te gaan kamperen!

Gaat u op vakantie zonder kinderen? Ook dan kunt u het hele jaar terecht op 't Klumpke op op een plek die bj u past. Misschien vindt u het juist fijn om te staan op een plek waar wat minder gezinnen met jonge kinderen kamperen: het kan allemaal! 

Deze camping is gewoon leuk voor alle gezinnen

Charmecamping

Camping ’t Klumpke is door de ANWB uitgeroepen tot Charmecamping.  Dat betekent dat ’t Klumpke aantoonbaar uitblinkt in ligging, uitstraling en gastvrijheid. En dat voel je!

Lees verder op onze website en ontdek de veelzijdigheid van Camping ’t Klumpke!


RECRON ACSI Footzy Camping card Achterhoek Barticamp ANWB Uutbloas huusken

© Camping ’t Klumpke - Diepenheimseweg 38 - 7161 MA - Neede | Design & Realisatie: Holiday Media

Arrangementen - Voor- en naseizoen - Eenoudergezinnen - Kindercamping - Camping - Verhuur - Seizoenplaatsen