Kindercamping Hoog en laagseizoen EÚnoudergezinnen
Reserveer nu
Achterhoek Kamperen Treintje Zwembad Sanitair Lekker ontspannen voor de caravan IJsvogel

Volg ons op Twitter

Het is zomervakantie...

en wij op Camping ’t Klumpke zijn daar net zo blij mee als de schoolkinderen. Het aanbreken van de vakantie betekent tenslotte dat onze gezellige camping weer goed gevuld is met vrolijke gezinnen en blije vakantiegangers. En dat is waar we voor werken!
’t Klumpke staat voor gezellig kamperen op een prachtig terrein met uitstekende faciliteiten. Ons nieuwe animatieprogramma biedt veel variatie en plezier voor alle leeftijden. Gastvrijheid en ontspanning, prachtige natuur en gezellige levendigheid: dat is wat ’t Klumpke wel heel speciaal maakt. Als kers op de taart vindt u ons terrein ook nog in een heel bijzonder stukje Nederland.
Kortom, bent u nog op zoek naar een leuk plek om met uw gezin de zomervakantie door te brengen?
Laat u verrassen door Camping ’t Klumpke en de veelzijdigheid van de Achterhoek!

Tot heel snel, hopen wij!

Hartelijke groet,
Gijs en Liesbeth

Het is niet voor niets dat wij ieder jaar terugkomen

Als de kinderen het leuk hebben...

Op Camping ’t Klumpke zijn we goed in animatie. Dat klinkt misschien arrogant, maar het is wel waar. Onze animatieprogramma’s worden met zorg gemaakt. Wij werken met een vaste structuur waarbij iedere leeftijdsgroep aan bod komt. De dag begint met de kindertaxi en met knutselen. In de middag hebben we eerst een spel voor alle kinderen en om 16.00 uur een activiteit die speciaal gericht is op de kinderen vanaf tien jaar. Om 19.00 uur entertainen we de allerkleinste met een half uurtje theater en dans voor het naar bed gaan. Het avondprogramma is voor het hele gezin, waarbij we ook de ouders van harte uitnodigen om mee te doen.
Maar ook buiten ’t animatieprogramma om is Camping ’t Klumpke een waar kinderparadijs: met ons zwembad en de speeltoestellen verspreid over de velden hebben wij een veilig en leuke speelomgeving gecreëerd voor uw kinderen. Door de indeling van de camping leren de kinderen (en hun ouders) elkaar al heel snel kennen. Er zijn altijd voldoende speelvriendjes of kameraden: hoeveel leuker kan het zijn?
 

Eénoudergezinnen

Uniek in Nederland zijn de éénoudervelden op Camping ’t Klumpke. Velden waar éénoudergezinnen ongedwongen kunnen genieten van een zorgeloze vakantie. Terwijl de kinderen opgaan in de activiteiten op de camping leest u op uw gemak een goed boek voor de tent of kletst u gezellig bij met de andere alleenstaande pappa’s en mamma’s op het veld. Dankzij deze opstelling is de drempel om met de kinderen te gaan kamperen laag en worden gemakkelijk contacten gelegd.

Deze camping is gewoon leuk voor alle gezinnen

Altijd leuk voor iedereen!

't Klumpke is niet alleen maar leuk door de animatie. Onze prachtige camping is het hele seizoen leuk, voor iedereen. Op onze schitterende camping verblijft u in de volle natuur. De omgeving leent zich voor de leukste uitstapjes: voor wandelaars en fietsers, maar ook voor cultuurliefhebbers. Bezoek prachtige kastelen, gezellige stadjes en mooie tentoonstellingen en musea. Tijdens uw vakantie op 't Klumpke kunt u het prachtige Achterhoekse en Twentse land goed bekijken. En laten we niet vergeten: 't Klumpke ligt heel dicht bij de Duitse Grens. Zo geeft u uw Nederlandse vakantie een internationaal tintje!

Charmecamping

Camping ’t Klumpke is door de ANWB uitgeroepen tot Charmecamping.  Dat betekent dat ’t Klumpke aantoonbaar uitblinkt in ligging, uitstraling en gastvrijheid. En dat voel je!

Lees verder op onze website en ontdek de veelzijdigheid van Camping ’t Klumpke!


RECRON ACSI Footzy Camping card Achterhoek Barticamp ANWB Uutbloas huusken

© Camping ’t Klumpke - Diepenheimseweg 38 - 7161 MA - Neede | Design & Realisatie: Holiday Media

Arrangementen - Voor- en naseizoen - Eenoudergezinnen - Kindercamping - Camping - Verhuur - Seizoenplaatsen