Kindercamping Hoog en laagseizoen EÚnoudergezinnen
Reserveer nu
Achterhoek Kamperen Treintje Zwembad Sanitair Lekker ontspannen voor de caravan IJsvogel

Volg ons op Twitter

Welkom in de Achterhoek!

ANWB Waardering: 8,6

Het recept voor een onvergetelijke vakantie is al jarenlang bekend bij Camping ’t Klumpke. De ingrediënten zijn een flinke dosis ontspanning, plezier, gezelligheid en een snufje puur natuur. Natuurlijk wordt dit gemengd met gastvrijheid, goede faciliteiten, sportieve verhuuraccommodaties en goed onderhouden velden waar voor iedereen wel een mooi plekje te vinden is. Jong en oud, hoogseizoen of laagseizoen: de vakantiesfeer komt u direct tegemoet bij aankomst in de Achterhoek.

"De mooiste 3 weken van het jaar"

Recreatieprogramma

’t Klumpke onderscheidt zich in de schoolvakanties door een uitgebreid recreatieprogramma voor kleine én grote kinderen. Tijdens de spannende verhaalweken leven de oudere kinderen mee met de hoofdrolspelers in een meeslepend avontuur, terwijl de kleinere kinderen zich uitleven in de Kidsclub. Maar natuurlijk is er ook genoeg tijd om - tussen de avonturen op de camping door - met het gezin iets te ondernemen in de veelzijdige omgeving van Neede.

Eénoudergezinnen

Uniek in Nederland zijn de éénoudervelden op Camping ’t Klumpke. Velden waar éénoudergezinnen, met elkaar maar ongedwongen, kunnen genieten van een zorgeloze vakantie. Terwijl de kinderen opgaan in de activiteiten op de camping leest u op uw gemak een goed boek voor de tent of kletst u gezellig bij met de andere alleenstaande pappa’s en mamma’s op het veld. Dankzij deze opstelling is de drempel om met de kinderen te gaan kamperen laag en worden gemakkelijk contacten gelegd.

Laagseizoen

Ook in het laagseizoen bent u op ’t Klumpke aan het juiste adres. Als de zomerkaravaan is vertrokken kunt u in alle rust genieten van de prachtige omgeving van de Achterhoek. Fietsen door de authentieke Hollandse dorpjes, langs boerderijen en uitgestrekte landschappen, urenlang wandelen zonder een mens tegen te komen of cultuur snuiven in Diepenheim of een van de andere omliggende dorpen: hier is Nederland op z’n mooist!

Charmecamping

Camping ’t Klumpke is door de ANWB uitgeroepen tot Charmecamping. Dat betekent dat ’t Klumpke aantoonbaar uitblinkt in ligging, uitstraling en gastvrijheid. En dat voel je!

Lees verder op onze website en ontdek de veelzijdigheid van Camping ’t Klumpke!


RECRON ACSI Footzy Camping card Achterhoek Barticamp ANWB Uutbloas huusken

© Camping ’t Klumpke - Diepenheimseweg 38 - 7161 MA - Neede | Design & Realisatie: Holiday Media

Arrangementen - Voor- en naseizoen - Eenoudergezinnen - Kindercamping - Camping - Verhuur - Seizoenplaatsen