Kindercamping Hoog en laagseizoen EÚnoudergezinnen
Reserveer nu
Achterhoek Kamperen Treintje Zwembad Sanitair Lekker ontspannen voor de caravan IJsvogel

Volg ons op Twitter

De zomervakantie is weer voorbij....

en wij op Camping ’t Klumpke kijken dankbaar en tevreden terug op een leuk en gezellig hoogseizoen. Wij willen al onze gasten bedanken voor hun komst en hun vrolijke aanwezigheid. Gelukkig is het kampeerjaar nog niet voorbij. In september en oktober verwelkomen wij traditiegetrouw de stellen zonder kinderen, die van deze prachtige maanden gebruik maken om onze streek eens nader te bekijken.

Van 17 tot 24 oktober organiseren wij nog een 'GrieZellige herfstvakantie'. Wij nodigen u heel graag uit voor deze bijzondere week, waarin wij een uitgebreid en vrolijk animatieprogramma presenteren.  Ons zwembad is dan gesloten en ook de buikschuifbaan blijft in de opslag tot het volgend voorjaar, maar we compenseren dat ruimschoots met allerlei gezellige, griezelige, sfeervolle en spannende herfstactiviteiten: zoals bijvoorbeeld een griezelnacht, een lampionnentocht, een dropping en een winterbarbecue. Genoeg reden dus om de caravan nog één keer uit de stalling te halen!

Kom kamperen van zaterdag 17 tot zaterdag 24 oktober voor de waanzinnige prijs van € 100 per gezin! Laten we eerlijk zijn: er is toch geen enkele reden om thuis te blijven? Wij kijken naar u uit!

Hartelijke groet,
Gijs en Liesbeth

Het is niet voor niets dat wij ieder jaar terugkomen

Als de kinderen het leuk hebben...

Op Camping ’t Klumpke zijn we goed in animatie. Dat klinkt misschien arrogant, maar het is wel waar. Onze animatieprogramma’s worden met zorg gemaakt. Wij werken met een vaste structuur waarbij iedere leeftijdsgroep aan bod komt. De dag begint met de kindertaxi en met knutselen. In de middag hebben we eerst een spel voor alle kinderen en om 16.00 uur een activiteit die speciaal gericht is op de kinderen vanaf tien jaar. Om 19.00 uur entertainen we de allerkleinste met een half uurtje theater en dans voor het naar bed gaan. Het avondprogramma is voor het hele gezin, waarbij we ook de ouders van harte uitnodigen om mee te doen.
Maar ook buiten ’t animatieprogramma om is Camping ’t Klumpke een waar kinderparadijs: met ons zwembad en de speeltoestellen verspreid over de velden hebben wij een veilig en leuke speelomgeving gecreëerd voor uw kinderen. Door de indeling van de camping leren de kinderen (en hun ouders) elkaar al heel snel kennen. Er zijn altijd voldoende speelvriendjes of kameraden: hoeveel leuker kan het zijn?
 

Eénoudergezinnen

Uniek in Nederland zijn de éénoudervelden op Camping ’t Klumpke. Velden waar éénoudergezinnen ongedwongen kunnen genieten van een zorgeloze vakantie. Terwijl de kinderen opgaan in de activiteiten op de camping leest u op uw gemak een goed boek voor de tent of kletst u gezellig bij met de andere alleenstaande pappa’s en mamma’s op het veld. Dankzij deze opstelling is de drempel om met de kinderen te gaan kamperen laag en worden gemakkelijk contacten gelegd.

Deze camping is gewoon leuk voor alle gezinnen

Altijd leuk voor iedereen!

't Klumpke is niet alleen maar leuk door de animatie. Onze prachtige camping is het hele seizoen leuk, voor iedereen. Op onze schitterende camping verblijft u in de volle natuur. De omgeving leent zich voor de leukste uitstapjes: voor wandelaars en fietsers, maar ook voor cultuurliefhebbers. Bezoek prachtige kastelen, gezellige stadjes en mooie tentoonstellingen en musea. Tijdens uw vakantie op 't Klumpke kunt u het prachtige Achterhoekse en Twentse land goed bekijken. En laten we niet vergeten: 't Klumpke ligt heel dicht bij de Duitse Grens. Zo geeft u uw Nederlandse vakantie een internationaal tintje!

Charmecamping

Camping ’t Klumpke is door de ANWB uitgeroepen tot Charmecamping.  Dat betekent dat ’t Klumpke aantoonbaar uitblinkt in ligging, uitstraling en gastvrijheid. En dat voel je!

Lees verder op onze website en ontdek de veelzijdigheid van Camping ’t Klumpke!


RECRON ACSI Footzy Camping card Achterhoek Barticamp ANWB Uutbloas huusken

© Camping ’t Klumpke - Diepenheimseweg 38 - 7161 MA - Neede | Design & Realisatie: Holiday Media

Arrangementen - Voor- en naseizoen - Eenoudergezinnen - Kindercamping - Camping - Verhuur - Seizoenplaatsen