title=""

Op avontuur op 't Klumpke

Ons kampeerterrein biedt van nature al volop mogelijkheden voor onze kleine avonturiers om te spelen en zelf op ontdekking te gaan. Er zijn bomen om in te klimmen, takken om mee te bouwen, zand om mee te kliederen en water om in te springen. Een vrijbrief tot natuurlijk spelen, het hele seizoen door. Daarnaast staan op de meeste van onze velden ook speeltoestellen van klimrekken tot zandspeelplaatsen.

 

In het hoogseizoen gaan wij samen met de kinderen op ontdekking. Door middel van onze activiteiten die zich specifiek richten op kinderen tot 12 jaar willen wij aan jullie kinderen een verhaal meegeven. Wij geloven daarin niet in vermaakt worden, maar juist in samen iets beleven. Niet leren maar samen ontdekken. Wij denken bijvoorbeeld aan bushcraft- en scoutingachtige activiteiten, maar ook verhaalweken waarin jullie kinderen een week lang meeleven in een theatraal avontuur.

In het hoogseizoen gaan wij samen met jullie kinderen op avontuur. Wij gaan naar buiten! Door middel van onze activiteiten die zich specifiek richten op kinderen tot 12 jaar willen wij aan jullie kinderen een verhaal meegeven. Wij geloven daarin niet in vermaakt worden, maar juist in samen beleven en ontdekken. Van vuur maken, slacklinen tot meeleven in een theatraal avontuur.

Op avontuur buiten 't Klumpke

Onze camping wordt omringd door de natuur. Kabbelende peddelbeken. Lichtglooiende mountainbikepaden. Geologische boswandelroutes. Strakke racewegen en moerassige laarstochten. De Achterhoek laat achter elke bocht een ander gezicht zien. Een levensgrote kijkdoos!